Co mi się nie podoba w Arkadii
Co mi się nie podoba w Arkadii
Witam,
Niewiem, czy to tutaj, ale chciałbym napisać co mi się w tej grze nie pdooba. Ogólnie gra jest bardzo fajna, ale jest kilka rzeczy ekstraordynaryjnie irytujących na przykład to takie strikte RP, brak jakich kolwiek kanałów OOC no i komendy po polsku. Zgadzacie się z tym czy wolicie tak jak jest teraz?
Niewiem, czy to tutaj, ale chciałbym napisać co mi się w tej grze nie pdooba. Ogólnie gra jest bardzo fajna, ale jest kilka rzeczy ekstraordynaryjnie irytujących na przykład to takie strikte RP, brak jakich kolwiek kanałów OOC no i komendy po polsku. Zgadzacie się z tym czy wolicie tak jak jest teraz?
Re: Co mi się nie podoba w Arkadii
Rowniez uwazam ze komendy po chinsku byly by o wiele lepsze.
Nie ma to jak zacząć od narzekania, i to w pierwszym poście :/
Co to jest Chaos? To jest Ład, który zniszczono przy Stworzeniu Świata.
S.J. Lec
S.J. Lec
This is so wrong on so meny levels...
Nie wiem nawet, od której strony to ugryźć, żeby krytyka była konstruktywna.
Nie wiem nawet, od której strony to ugryźć, żeby krytyka była konstruktywna.
Cierpliwość i spokój nie są moimi cnotami.
Obok takich hm... wad jak powyższe należy jeszcze wymienić brak grafiki 3D.Yamizinn pisze:to takie strikte RP, brak jakich kolwiek kanałów OOC no i komendy po polsku.
E.
Betra er einn að vera, en illan stallbróður hafa.
Komendy po polsku, coś potwornego. I jeszcze wszystko trzeba odmieniać. Brr... Co za demon mogł wymyślić coś podobnego?!
Ty tak na poważnie czy jaja sobie robisz?Yamizinn pisze: no i komendy po polsku?
Yamizinn skrzeczy: ZOMG LOL, ide grindzic spidery
[ArkaChan] Yamizinn: WTB Pajecze odwloken, scheisse gay, kazda ilosc. LMAO
[ArkaChan] Ulav: LF10M Bodrog, mamy tanka.
Everyone is fighting their own battle to be free from their past, to live in the present, and create a meaningful future for themselves. Don't judge, have a heart.