Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Konfiguracja -> Klient -> Znak rozdzielania komendy. Proponuje wybrać ;
I w aliasie np. "st" wpisujesz co sobie zażyczysz do wsiadania na statek.
I w aliasie np. "st" wpisujesz co sobie zażyczysz do wsiadania na statek.
Cierpliwość i spokój nie są moimi cnotami.
Czy da sie zmienic w kliencie kolor tła? (Np chce miec czarne litery na białym tle)
Dobranoc - powiedział diabeł.
re Up
Da się, trzeba skorzystać z rozszerzenia do przeglądarki jak np. "Stylish" i nadpisac własne style CSS. Ja sobie poprzerabiałem bo głównie wnerwiała mnie okrągła mapa, zrobiłem sobie kwadratowąi powiększyłem do 350px na 350px.
Da się, trzeba skorzystać z rozszerzenia do przeglądarki jak np. "Stylish" i nadpisac własne style CSS. Ja sobie poprzerabiałem bo głównie wnerwiała mnie okrągła mapa, zrobiłem sobie kwadratowąi powiększyłem do 350px na 350px.
Takie szybkie pytanie... Czy w kliencie WWW pojawi się kiedyś trigger dźwiękowy? Choćby najprostszy beep systemowy. Już nie zliczę ile razy pływałem jak głupi w te i we wte gdy nie mogłem dosiąść mudleta. Czy może już o tym było?
edit: A tak: Rafgart » 07 sie 2014 14:34
Trochę minęło więc jest sens pytanie powtórzyć.
edit: A tak: Rafgart » 07 sie 2014 14:34
Trochę minęło więc jest sens pytanie powtórzyć.
Czy tylko mi po ostatnim padzie pojawia się "Błąd przy odczycie konfiguracji klienta z muda.", tzn nie działają kolory, aliasy i cała reszta ustawień?
Właśnie mi również.
Po ostatniej apokalipsie obudziłam się bez aliasów, ogólnych ustawień i z okrojonym panelem. Stwierdziwszy, że sprawa dotyczy prawdopodobnie tylko klienta webowego i najlepiej po prostu pogodzić się z niesprawiedliwością losu, siedziałam i z uporem maniaka przypominałam sobie i wklepywałam przez godzinę wszystkie używane przeze mnie aliasy i inne ustawienia. Niestety na marne, bo przy ponownym zalogowaniu wszystko zniknęło...
Czy można liczyć na to, że w najbliższym czasie coś się zmieni w tej materii? Litości, tak się nie da grać
Po ostatniej apokalipsie obudziłam się bez aliasów, ogólnych ustawień i z okrojonym panelem. Stwierdziwszy, że sprawa dotyczy prawdopodobnie tylko klienta webowego i najlepiej po prostu pogodzić się z niesprawiedliwością losu, siedziałam i z uporem maniaka przypominałam sobie i wklepywałam przez godzinę wszystkie używane przeze mnie aliasy i inne ustawienia. Niestety na marne, bo przy ponownym zalogowaniu wszystko zniknęło...
Czy można liczyć na to, że w najbliższym czasie coś się zmieni w tej materii? Litości, tak się nie da grać
To chyba mój koniec z Arkadią. Wróciłem do świata po kilku latach. Wszystko co sobie porobiłem w kliencie gry zniknęło.
-
Caledon pisze:To chyba mój koniec z Arkadią. Wróciłem do świata po kilku latach. Wszystko co sobie porobiłem w kliencie gry zniknęło.
Tak ciezko pobrac zewnetrznego klienta i miec backup na dysku?
Technologia to tylko technologia krzaczy sie czasem a za nie dbanie o swoj czas poswiecony i prace jestescie winni sami przez swoja bezmyslnosc.
Technologia to tylko technologia krzaczy sie czasem a za nie dbanie o swoj czas poswiecony i prace jestescie winni sami przez swoja bezmyslnosc.
Po pierwsze nalezy odswiezyc klienta - ctrl f5.
Po drugie wszystkie konfiguracje sa zapisane na Arkadii, wystarczy zglosic blad, to zostana odtworzone.
Po drugie wszystkie konfiguracje sa zapisane na Arkadii, wystarczy zglosic blad, to zostana odtworzone.