Ja widziałem raz bodajze dostojnego srebrnowłosego elfa w Nuln co ściągał rzeczy z zabitych oficerówTercoral pisze:Co tam paznokcie! Kiedys widzialem jak dumny elf pil z koryta...
Pozostałe pytania
Re: Pozostałe pytania
"Odważny umiera raz, a tchórz ginie tysiące razy."
Czy kazdy zwierzak pocztowy ma taka sama wytrzymalosc ?
Wydaje mi się, że sokół miał coś w instrukcji obsługi napisane o tym, że jest wytrzymalszy od innych ptaków.
Kazdy ze zwierzakow ma swoja "specjalna umiejetnosc". Sokol odzyskuje szybciej wytrzymalosc, kruk gada, nietoperz lata duzo szybciej w nocy a w dzien wolniej, szczur szybciej znajduje wyjscie z zamknietych pomieszczen i tak dalej i dalej....
Instrukcja obsługi sokoła. ♥
Tak, a do tego różnią się również rodzaje terenu, na których taki zwierz jest skuteczniejszy - szybciej dostarcza pocztę. Cudowron na pustyni, sokół w górach, maskonur na statkach, itd.Numeron pisze:Kazdy ze zwierzakow ma swoja "specjalna umiejetnosc". Sokol odzyskuje szybciej wytrzymalosc, kruk gada, nietoperz lata duzo szybciej w nocy a w dzien wolniej, szczur szybciej znajduje wyjscie z zamknietych pomieszczen i tak dalej i dalej....
Dobranoc - powiedział diabeł.
Tak dluzszy czas sie zastanawiam, kto wygralby pojedynek, Fanatyk czy Nozownik? Zalozmy, ze posiadaja identyczny armor, zawod w 100%, cechy etc. Jest ktos, kto widzial/walczyl/moze sie wypowiedziec?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam, jestem tu nowa i mam kilka pytań.
1.) Wzięłam z poczty paczkę, znalazłam adresata, ale nie umiem jej doręczyć. Próbowałam różnych wersji "daj" "oddaj" doręcz" ale jakoś nie mogę zgadnąć właściwej komendy. Jak doręcza się paczki?
2.) Nie potrafię przejść przez bramę. Pukam, wrota się otwierają, próbuję iść, wyjść, przejść itd. itp. ale nie skutkuje. Jak przechodzi się przez bramy?
3.)Błąkałam się po górach Czarnych i nazbierałam pełen plecak najróżniejszych kamieni. Można ich do czegoś użyć?
Z góry dziękuję za pomoc
1.) Wzięłam z poczty paczkę, znalazłam adresata, ale nie umiem jej doręczyć. Próbowałam różnych wersji "daj" "oddaj" doręcz" ale jakoś nie mogę zgadnąć właściwej komendy. Jak doręcza się paczki?
2.) Nie potrafię przejść przez bramę. Pukam, wrota się otwierają, próbuję iść, wyjść, przejść itd. itp. ale nie skutkuje. Jak przechodzi się przez bramy?
3.)Błąkałam się po górach Czarnych i nazbierałam pełen plecak najróżniejszych kamieni. Można ich do czegoś użyć?
Z góry dziękuję za pomoc
1. Oddaj paczkeXsara pisze:Witam, jestem tu nowa i mam kilka pytań.
Z góry dziękuję za pomoc
2. Kiedy brama sie otworzy, po prostu rusz w kierunku, ktory ona zagradza
3. Mozna je sprzedac u kamieniarza, o ile beda mu potrzebne (chodzi chyba o gabaryty)