Pozostałe pytania
Re: Pozostałe pytania
A ja mam takie pytanie.
Mam swoja piękną i cudną sokolice, i chce ją oswajać by mi nie zwiewała podczas walki.
Oswajałem ją już mięsem ze szczurów, różnymi rzeczami z goblinów (z orków , snotlingów to co wytne to pisze ,że już oswajałem sokolice tym i nie mogę) no i jajkami.
Wiem,że zostały mi ryby, ale czym jeszcze mogę ją oswajać? Jakieś pomysły ?Co gdzie szukać?
Mam swoja piękną i cudną sokolice, i chce ją oswajać by mi nie zwiewała podczas walki.
Oswajałem ją już mięsem ze szczurów, różnymi rzeczami z goblinów (z orków , snotlingów to co wytne to pisze ,że już oswajałem sokolice tym i nie mogę) no i jajkami.
Wiem,że zostały mi ryby, ale czym jeszcze mogę ją oswajać? Jakieś pomysły ?Co gdzie szukać?
"Odważny umiera raz, a tchórz ginie tysiące razy."
Musisz odczekac jakis czas i te same podroby beda ponownie dzialac chociaz tak bylo z moim szczurkiem.
Jak dalej ubolewam ze nie ma orlow
Jak dalej ubolewam ze nie ma orlow
-
Ja szukałem jastrzębia ale chibo ni mo Orły były by też fajne.Balkrag pisze:Jak dalej ubolewam ze nie ma orlow
Otóż nie.Gleanevall pisze:Zwierzę zawsze ucieka w walce.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Co prawda było to prawie dwa lata temu, ale jeśli dobrze pamiętam to mój sokół lubił również mięso z królików.Agis pisze:A ja mam takie pytanie.
This land is ours and we'll see it wiped clean
Of the scourge that has sullied our hopes and our dreams
Of the scourge that has sullied our hopes and our dreams
Sprawdź też rożne szczątki - oczy, uszy, nosy, skalpy itp
Paznokcie też je? Nie wiedziałem.
Próbowałem Sokolice nakarmić rzepką na przykład to nie chciała to myślałem ,że paznokci nie zje xD
Próbowałem Sokolice nakarmić rzepką na przykład to nie chciała to myślałem ,że paznokci nie zje xD
Co tam paznokcie! Kiedys widzialem jak dumny elf pil z koryta...
Tęczowe serce...