Zarabianie i wydawanie
Re: Zarabianie i wydawanie
Ale to jest przegiecie paly by spod igly plyta wytrzymala 19 goblinow 5 orkow i 1 mutka... I rozleciala sie.
To glupi pancerz kolczy za 25 zk latalem z chyba tydzien i walilem moby na tony i bylo git.
Tu wysralem prawie mietka i pare mobow klepnalem.
Zglosze to niech cos w tym poprawiaja bo to sa jakiej jaja.
To glupi pancerz kolczy za 25 zk latalem z chyba tydzien i walilem moby na tony i bylo git.
Tu wysralem prawie mietka i pare mobow klepnalem.
Zglosze to niech cos w tym poprawiaja bo to sa jakiej jaja.
@Irvin: miales po prostu pecha, wiekszosc plyt wytrzymuje dlugo, nawet bardzo dlugo czasem. To jest jak z cala masa innych rzeczy, gdy bron czy tarcza ma sie rozleciec doslownie za chwile a wytrzymuje jeszcze nastepnego niebota.
Edycja.
Tak sorki, poprawione.
Edycja.
Tak sorki, poprawione.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2016 14:20 przez Numeron, łącznie zmieniany 1 raz.
@Numeron
Otóż to.
Otóż to.
Miałeś szczęście, zagraj w Lotto.
Doświadczyłeś fenomenu nazwanego z angielskiego "randomem". Jednym płyta trzyma latami, innym trzaska przy pierwszym ciosie. To jak ruletka - jest szansa, że kulka wpadnie akurat na wybrany przez Ciebie numerek. Lub w tym wypadku wybrany przez Arkadię numerek o czarnym kolorze destrukcji, chaosu, płaczu i frustracji. Kulka może tam wpadać raz po raz lub wcale.
Witaj w świecie Arkadii.
Doświadczyłeś fenomenu nazwanego z angielskiego "randomem". Jednym płyta trzyma latami, innym trzaska przy pierwszym ciosie. To jak ruletka - jest szansa, że kulka wpadnie akurat na wybrany przez Ciebie numerek. Lub w tym wypadku wybrany przez Arkadię numerek o czarnym kolorze destrukcji, chaosu, płaczu i frustracji. Kulka może tam wpadać raz po raz lub wcale.
Witaj w świecie Arkadii.
Cierpliwość i spokój nie są moimi cnotami.
Co bynajmniej nie oznacza, że system rozpadania się zbroi na mudzie ma sens. Gdyby krasnoludzki kowal wykuł płytówkę, która rozpada się po kilkunastu ciosach goblinów, podczas gdy inne egzemplarze wytrzymują i kilka tysięcy, to chyba by się poszedł z rozpaczy upić, a potem rzucić w przepaść.
Random też zwykle ustawia się na pewien przedział. Ustawianie go od zera jest w tym przypadku dość szalonym pomysłem. A argument, że "zawsze tak było i musi być" był przez wizów w ostatnich latach wielokrotnie obalany.
Random też zwykle ustawia się na pewien przedział. Ustawianie go od zera jest w tym przypadku dość szalonym pomysłem. A argument, że "zawsze tak było i musi być" był przez wizów w ostatnich latach wielokrotnie obalany.
Życie jest sumą przypadków.
Ja znów w temacie owoców morza - perły.
Zakładam, że trzeba zejść na dno morza, natomiast tutaj pytanie - 'szukac', 'szukac perel', 'szukac muszli' czy jaka jeszcze inna magiczna komenda tam dziala?
Zakładam, że trzeba zejść na dno morza, natomiast tutaj pytanie - 'szukac', 'szukac perel', 'szukac muszli' czy jaka jeszcze inna magiczna komenda tam dziala?
Drubin:
Dobrze kombinujesz ... docierasz do dna morza, więc na nim powinieneś się skupić (przeszukiwać).
Pozdrawiam,
G.
Dobrze kombinujesz ... docierasz do dna morza, więc na nim powinieneś się skupić (przeszukiwać).
Pozdrawiam,
G.
Urodziłam się po to, żeby umrzeć
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Materiał na Troll SlayeraXion pisze:Co bynajmniej nie oznacza, że system rozpadania się zbroi na mudzie ma sens. Gdyby krasnoludzki kowal wykuł płytówkę, która rozpada się po kilkunastu ciosach goblinów, podczas gdy inne egzemplarze wytrzymują i kilka tysięcy, to chyba by się poszedł z rozpaczy upić, a potem rzucić w przepaść.
To prawda ten system mi sie nie podoba osobiscie.
Krasnoludy kuly najprzedniejsze pancerze i orez w tym runiczny jako jedyny posiadaly gromil.
A kuja taki szajs ze glowa mala.
Elfy kuly super lekkie pancerze i swietne miecze jak i slawny ich elfi bitewny topor
juz ja system ma pozostac to powinny byc zachowane jakies ramy minimum.
Krasnoludy kuly najprzedniejsze pancerze i orez w tym runiczny jako jedyny posiadaly gromil.
A kuja taki szajs ze glowa mala.
Elfy kuly super lekkie pancerze i swietne miecze jak i slawny ich elfi bitewny topor
juz ja system ma pozostac to powinny byc zachowane jakies ramy minimum.