Pozostałe pytania
Re: Pozostałe pytania
Lekki OT
Nawet elfy Cie ignorują... Może to nie jest gra dla Ciebie?
Nawet elfy Cie ignorują... Może to nie jest gra dla Ciebie?
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Cześć,
Da się zgonami dojść do poziomu 'ktoś niedoświadczony', czy jest jakieś minimalny poziom którego już nie przeskoczę? (idę w drugą stronę )
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Da się zgonami dojść do poziomu 'ktoś niedoświadczony', czy jest jakieś minimalny poziom którego już nie przeskoczę? (idę w drugą stronę )
Z góry dziękuje za odpowiedź.
1
A robiłeś też jakieś zadania? Bo nie wiem czy do poziomu to się przypadkiem nie liczy osobno i czy przypadkiem zgony nie zbijają tylko doświadczenia z expa.
Doświadczenie z zadań jest już od dłuższego czasu tracone. Można zejść do "ktoś niedoświadczony", ale zarezerwuj sobie na to jakiś weekend. Jak spada 10% expa, to takie przedsięwzięcia są dość czasochłonne.
Cierpliwość i spokój nie są moimi cnotami.
Hoppa,
Właśnie się zastanawiałem czy qexp jest całkowicie zlikwidowany czy np. za walkę również można osiągnąć jakiś poziom, poniżej którego nasza postać już nie spadnie.
Sadriviel,
Z 'b. dośwa' do 'swojaka' idzie jak burza, ale kilka godzin temu zatrzymałem się na 'stapaczu'.
Podszedłem ocenić cechy, pomęczę postać, zobaczę czy po kilkunastu razach drgnęły i dam znać. Dzięki za pomoc.
Aktualizacja:
Poniżej 'pewnie stąpa' już się nie da zejść. Potwierdzone info, pozdrowienia dla czarodzieja, który powstrzymał samobójce.
Właśnie się zastanawiałem czy qexp jest całkowicie zlikwidowany czy np. za walkę również można osiągnąć jakiś poziom, poniżej którego nasza postać już nie spadnie.
Sadriviel,
Z 'b. dośwa' do 'swojaka' idzie jak burza, ale kilka godzin temu zatrzymałem się na 'stapaczu'.
Podszedłem ocenić cechy, pomęczę postać, zobaczę czy po kilkunastu razach drgnęły i dam znać. Dzięki za pomoc.
Aktualizacja:
Poniżej 'pewnie stąpa' już się nie da zejść. Potwierdzone info, pozdrowienia dla czarodzieja, który powstrzymał samobójce.
1
Spotkałem paru NPCy mówiących po estalijsku. Ciekaw jestem czy odkrywcy coś mogą się od nich nauczyć. Ktoś wie?
Najwyrazniej moga, skoro na tablicach juz pojawiaja sie ogloszenia zwiazane z nauka tego jezyka ;-))
"-Jeśli chcecie ją skrzywdzić - rzekł - najpierw będziecie musieli zabić mnie.
Jego słowa wyraźnie ucieszyły pana Vandemara.
- W porządku - rzekł. - Dzięki.
- Ciebie też skrzywdzimy."
Jego słowa wyraźnie ucieszyły pana Vandemara.
- W porządku - rzekł. - Dzięki.
- Ciebie też skrzywdzimy."
Pytanie o Staż i formę
Witam serdecznie.
Mam pytanie o staż i formę za pomocą której ten staż można rozwijać.
Czy w jeden "stażowy tydzień" mogę uzyskać "podwójny" staż za 5h (chyba tyle potrzeba?) bycia w świecie Arkadii oraz np za 30 punktów formy. A może można w ciągu tygodnia uzyskać więcej "tygodniowych staży"? Na przykład maksymalny poziom za czas gry i na przykład dodatkowo 2 (60 pkt formy), 3 (90 pkt) itd.
Ogólnie chodzi mi o to, czy maksymalny tygodniowy staż to maksimum, czy właśnie za pomocą formy można dla przykładu w jeden tydzień wyexpić max stażu
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Mam pytanie o staż i formę za pomocą której ten staż można rozwijać.
Czy w jeden "stażowy tydzień" mogę uzyskać "podwójny" staż za 5h (chyba tyle potrzeba?) bycia w świecie Arkadii oraz np za 30 punktów formy. A może można w ciągu tygodnia uzyskać więcej "tygodniowych staży"? Na przykład maksymalny poziom za czas gry i na przykład dodatkowo 2 (60 pkt formy), 3 (90 pkt) itd.
Ogólnie chodzi mi o to, czy maksymalny tygodniowy staż to maksimum, czy właśnie za pomocą formy można dla przykładu w jeden tydzień wyexpić max stażu
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Re: Pytanie o Staż i formę
Będzie to ciężkie, ale teoretycznie możliwe.Morpen pisze:właśnie za pomocą formy można dla przykładu w jeden tydzień wyexpić max stażu