Płacze na magów
Re: Płacze na magów
Ano nie ma nadal. Była Akopalispa i stan rzeczy nie uległ zmianie. O jakichś remontach dróg pisało się wcześniej, pewnikiem ma to coś wspólnego z ową kwestyją.
Jakby się pojawiło na powrót Bissingen to napiszcie bratki proszę.
Pozdrowiony
Archaik
Jakby się pojawiło na powrót Bissingen to napiszcie bratki proszę.
Pozdrowiony
Archaik
No nie. Ja gram od 14 lat i na początku tak bardzo-bardzo nie było żadnego Bissingen ;-)Zurwen pisze:Bardziej 14 lat ;)
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Skubany, nawet czarodzieja poprawia...Werbat pisze:No nie. Ja gram od 14 lat i na początku tak bardzo-bardzo nie było żadnego BissingenZurwen pisze:Bardziej 14 lat
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Wielkie dzieki dla Haerna!!!
Trener legionisty jak najbardziej jest na arce
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
A co z temblakami/pochwami, które się zamówiło się, ale się nie odebrało się?
Nrdan Neucharon z Twierdzy Mons Arx
Snycerz jest na arce. Znajdź go, to pewnie odzyskasz swoje graty.
Dzieki za wyznaniowke Ulryka, dobra robota.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.
<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.
<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
Ja również. Wyznanie wygląda obiecujaco i zajmująco.
Rowniez dziekuje za te wyznaniowke.
Ciekaw jestem, jak to bedzie wygladac na Arkadii, bo to bardzo specyficzny bog, szczegolnie jesli chodzi o relacje z wyznawcami Sigmara.
Pozyjemy, zobaczymy! Brawo!
Ciekaw jestem, jak to bedzie wygladac na Arkadii, bo to bardzo specyficzny bog, szczegolnie jesli chodzi o relacje z wyznawcami Sigmara.
Pozyjemy, zobaczymy! Brawo!
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln