Zepsute tobie? Ucięte ci? Dobry dowcip. Nie pomyślałeś oczywiście, że może w końcu zostały ponaprawiane błędy, ani że to nie jest twój prywatny teren?Evandeil pisze:Zastanawia mnie pewna ostatnio popularna wsrod wizow tendencja.
To, ze zepsuto mi expa na Druhii i na mutkach, to ze zabrano kase na Orcalu i kamienie na potworach odczytalem jako ogolne dazenie to utrudnienia gry (dobrze). Ale kiedy slysze, ze MC ma nadal swojego super expa pod nosem, kiedy nam ucieto. Kiedy kodowane sa magiki, ktore sa tylko dla MC i tez pod ich nosem. Kiedy MC dostaje super plytowke o wadze lekkiej zbroi u swojego kowala, a moja prozba o plyte z przydomkiem elfia zostala storpedowana na forum jako fanaberia. Kiedy dowiaduje sie, ze MC ma wszystkich trenerow u siebie a ja musze zapylac przez dwa kontynenty, to mnie to zastanawia...
Nie ma magików tylko dla mc, ani super lekkiej płytówki dla mc (chyba, że mówisz o templarce, na którą się czeka jakieś 2 lata) a twój pomysł płyty został storpedowany tylko dlatego, że się upierałeś, żeby była ona w AL.
Co do trenerów, może to dlatego, że mcki są lane przez wszystkie gwardie i inne cuda, więc nie mogą o tak o sobie pójść i wytrenować zawodu jak cała reszta?