Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Tak, w każdej gildii każdy zawód masowy możesz wybrać. O ile władza nie będzie chciała akurat np. strażnika, bo potrzebny, ale to rzadko (w sensie, wtedy masz ograniczony wybór )
Jest jakaś komenda na przejrzenie wysłanych listów?
Wysłane listy nie zapisują się w skrzynce nadawcy. Jeśli chcesz mieć je w swojej skrzynce, wysyłaj kopię (CC) do siebie.
Nie, jedyna mozliwoscia tutaj, jest przesylanie kopii listów do siebie (mozna wlaczyc automatyzacje tej opcji)
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds,
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
Woźnice dostali immunitet, ale w pomocy nadal jest info, że utrata woźnicy czyni wóz bezużytecznym - czy jest to pozostałość, której przez niedopatrzenie nie usunięto, czy nadal woźnica może w jakiś sposób zginąć?
Witam,
czy mozna potraktowac sytuacje, gdy loguje sie na Arkadie a moja postac jest ciezko ranna, a na lokacji startowej stoja dwa wrogie mi npce do cofniecia postaci?
Czy nie?
Oczywiscie cala sytuacja konczy sie smiercia mojej postaci.
Z gory dziekuje za odpowiedz
czy mozna potraktowac sytuacje, gdy loguje sie na Arkadie a moja postac jest ciezko ranna, a na lokacji startowej stoja dwa wrogie mi npce do cofniecia postaci?
Czy nie?
Oczywiscie cala sytuacja konczy sie smiercia mojej postaci.
Z gory dziekuje za odpowiedz
Hmmm wrogie npc na startlocku? trochę to dziwne bo przeważnie lokacja jest pusta.. chyba ze wszedł ci na nią jakiś patrol napisz najlepiej gdzie to było i jakie npc.
Proponuje zglosic mg z jakims ladnym tematem. Skoro jest zakaz atakowania graczy na startlocu, to nikt specjalie nie zakodowal patrolu ktory bedzie na nim zabijal.
No mi raz się zdarzyło, że mój krasnoludek 10 razy pod rząd padł. Bo musiałem pilnie się od komputera oddalić będąc w Mahakamie.. Pierwszy raz sprawę załatwił wybuchający wulkan, a kolejne dziewięc razy wilk na startówce..
Takie sprawy rozpatruje tylko i wyłącznie team AoP -> 'zglos mg'.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).