Usunięcie postaci
Usunięcie postaci
Witam
Chciałabym się dowiedzieć kto i czemu usunął mi postać nad którą się tyle napracowałam???
Postać Solveig
Nie dostałam żadnej informacji ani nic, wchodzę, chce się po pracy odprężyć a tu postaci nie ma. Krew mnie zalała!
Chciałabym się dowiedzieć kto i czemu usunął mi postać nad którą się tyle napracowałam???
Postać Solveig
Nie dostałam żadnej informacji ani nic, wchodzę, chce się po pracy odprężyć a tu postaci nie ma. Krew mnie zalała!
Re: Usunięcie postaci
Napisz maila na arkadia@arkadia.rpg.pl z adresu który podałeś przy zakładaniu konta na Arce, z prośbą o podanie przyczyny, do informacji publicznej czarodzieje nie podają takich informacji (w każdym razie kiedyś tak było)
Imię Solveig należało do bardzo starej i zasłużonej postaci. Nie zostało pewnie omyłkowo zablokowane i stąd kasacja oraz zablokowanie imienia na przyszłość.
No to świetnie ze należało, ale takiej postaci w grze nie było, ja nic nie widziałam ze mam usunąć. Nie moja wina że ktoś przestał grać kurde. Mogliśmy się ugadać i mogłam spokojnie zmienić imię ale kilka dni ślęczenia nad questami poszło się kochać i jestem wściekła.
Jeśli jest rzeczywiście, tak jak Rennz pisze, to lipa.
No ale jeśli napiszesz maila, to jeszcze może się kasację uda odwrócić i odzyskać postać pod nowym imieniem.
Tylko radzę napisać na spokojnie, bez opisywania jak jesteś wściekła, albo że Cię krew zalewa.
Inna sprawa, że postać mogła zostać skasowana z tysiąca innych powodów.
No ale jeśli napiszesz maila, to jeszcze może się kasację uda odwrócić i odzyskać postać pod nowym imieniem.
Tylko radzę napisać na spokojnie, bez opisywania jak jesteś wściekła, albo że Cię krew zalewa.
Inna sprawa, że postać mogła zostać skasowana z tysiąca innych powodów.
Inna też sprawa, że 'kilka dni nad questami' to nie jest jakoś strasznie dużo czasu. Rozumiem, że jesteś początkująca i to dla Ciebie wiele, ale po nieco dłuższym czasie zrozumiesz, że nie straciłaś praktycznie nic.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Nie jestem początkująca, grałam arakadie wiele lat temu i wróciłam, ale jeśli ja cała sobotę od rana do wieczora poświęciłam na ta postać no to mam prawo być zdenerwowana
To jeszcze takie pytanie, jak mogę usunąć sama postać? bo mam gnomke a chciałabym o tym imieniu zrobić człowieka w takim razie
Należy napisać maila (z adresu, do którego masz przypisane konto) pod adres arkadia@arkadia.rpg.pl z prośbą o kasację danej postaci.