TelnetProxy

Forum techniczne Arkadii.
Gruul
Posty: 29
Rejestracja: 30 kwie 2014 17:19

TelnetProxy

Post autor: Gruul » 17 wrz 2014 12:07

Hej czy ktos orientuje sie w jakis darmowych serwerach proxy?

arkadia.rpg.pl:23 niestety zablokowane z pracy :D

jesli nie:
stawial ktos takie proxy u siebie (w znaczeniu w domu)? duzo z tym jest zabawy?

Awatar użytkownika
Werbat
Posty: 1336
Rejestracja: 12 lut 2009 21:25
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Re: TelnetProxy

Post autor: Werbat » 17 wrz 2014 14:09

Najprościej to postawić sobie tunel gdzieś na kawałku shella.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.

Awatar użytkownika
Gisli
Posty: 2
Rejestracja: 11 wrz 2014 23:05

Re: TelnetProxy

Post autor: Gisli » 17 wrz 2014 15:07

Z tego co widzę to oficjalny klient łączy się bez problemu. :)

Gruul
Posty: 29
Rejestracja: 30 kwie 2014 17:19

Re: TelnetProxy

Post autor: Gruul » 17 wrz 2014 16:23

arkadia.rpg.pl:23 niestety zablokowane z pracy :D

;)

Haern
Posty: 756
Rejestracja: 13 lut 2009 14:03

Re: TelnetProxy

Post autor: Haern » 17 wrz 2014 17:51


Finmor

Re: TelnetProxy

Post autor: Finmor » 17 wrz 2014 18:42

Też zablokowane.

: )

Drakan
Posty: 28
Rejestracja: 15 sie 2011 12:53

Re: TelnetProxy

Post autor: Drakan » 17 wrz 2014 21:35

to obejscie dziala :)
https://www.your-freedom.net/
ma jedna wade 5h na 7 dni
no chyba ze sie zaplaci to spoko

Awatar użytkownika
Khristoff
Posty: 191
Rejestracja: 13 lut 2011 09:30
Lokalizacja: Inis Ard Skellig

Re: TelnetProxy

Post autor: Khristoff » 25 wrz 2014 13:19

Arkadia była kiedyś dostępna na drugim porcie poza 23, był to chyba port 5111.
Nie wszystkim ale części osób umożliwiało to połączenie z sieci z blokadą portów poniżej 1024 (co praktykują niektórzy admini). Czy administracja nie mogła by go znów włączyć ?
Może nie zrobimy więcej niż jesteśmy w stanie, ale postarajmy się, żeby to nie było dużo mniej.
— Andrzej Sapkowski "Pani Jeziora"

ODPOWIEDZ