Cech.
Re: Cech.
Na wstępie zaznaczam, że nie mam żadnego prywatnego interesu w tej notce.
Brawo za zmianę, która nie była żadną zmianą. Brawo za niedotrzymanie obietnic, że będą osoby bez secondów. Brawo za wielką pompę i wstrzymanie Cechu na miesiąc, by nie zmienić prawie niczego.
Brawo za zmianę, która nie była żadną zmianą. Brawo za niedotrzymanie obietnic, że będą osoby bez secondów. Brawo za wielką pompę i wstrzymanie Cechu na miesiąc, by nie zmienić prawie niczego.
"Pamiętajcie, proszę, że gdzie rządzi nieład, tam upada handel."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Saddamowi i Kadafiemu tez sie nie podobaly zmiany, ustaw sie w kolejce.Farandar pisze:Na wstępie zaznaczam, że nie mam żadnego prywatnego interesu w tej notce.
Jaeden, cham i prostak.
Jesli polelf, to tylko owiany legenda, w srebrzystej zbroji i z helmem, ktory mowi "zabij".
Jesli polelf, to tylko owiany legenda, w srebrzystej zbroji i z helmem, ktory mowi "zabij".
Stawianie Saddama w jednym szeregu z Kadafim to jak porównywanie Stalina i Piłsudskiego. Niby wszyscy dyktatorzy, ale jednak inna klasa...
Natomiast Farandar ma z Kadafim wiele wspólnego. Obaj sporo dobrego zrobili dla społeczeństwa, ale wielkim tego świata było to nie na rękę ;]
Natomiast Farandar ma z Kadafim wiele wspólnego. Obaj sporo dobrego zrobili dla społeczeństwa, ale wielkim tego świata było to nie na rękę ;]
Dla mnie reprezentują stary system, nawet jesli im skasowali secondy. No ale, poczekajmy na działania i sprawdźmy jak to bedzie wyglądać.
Poczytaj troche o tym jak to u kadafiego wyglądało, bo widze za duzo telewizji
down:
Kurcze, chcialem napisac "Reprezentowali stary system, potrafili sie w nim odnalezc...". Dobrze, ze sie powstrzymalem!
Poczytaj troche o tym jak to u kadafiego wyglądało, bo widze za duzo telewizji
down:
Kurcze, chcialem napisac "Reprezentowali stary system, potrafili sie w nim odnalezc...". Dobrze, ze sie powstrzymalem!
Ostatnio zmieniony 09 gru 2011 10:36 przez Ulav, łącznie zmieniany 1 raz.